Krantenbericht 2015

Het is een jaarlijkse traditie en inmiddels niet meer weg te denken auto evenement in het centrum van Putten. Op 4 juli komen de deelnemers weer van heinde en ver naar Putten.
straten en pleinen staan bol van de nostalgische voertuigen. Dit jaar is de organisatie ook druk in de weer om weer bijzondere voertuigen tentoon te stellen , veel deelnemers hebben zich inmiddels alweer aangemeld en staan te popelen om met hun bolide deel te nemen. Er is deze dag van alles te zien , er is een dealerplein waar dealers uit Putten en regio hun mooiste modellen meebrengen , oldtimers die op het marktplein en de straten van het centrum staan , achter het gemeentehuis is het inmiddels tot truckersdorp omgedoopte plein waar oldtimertrucks en showtrucks hun opwachting maken , ook aan de kinderen zal dit jaar weer aandacht geschonken worden en zullen zich zeker vermaken. We gaan weer trucktrekken met diverse teams die zich weer op kunnen geven voor deze krachtmeting , artiesten zullen zeker ook niet ontbreken ,o.a de volkszanger uit Ermelo Egbert Dijkhuis die inmiddels bij het meubilair van de Puttense Automobielparade is gaan horen zal optredens verzorgen. De organisator Joop Ploeg is met zijn team vrijwilligers al weer druk in de weer om er een geslaagde dag van te gaan maken. Deze dag kan alleen dankzij Hoofdsponsor Pasman autoschade en reclame , BDU media en vele andere sponsoren mogelijk gemaakt worden.
heeft u een voertuig en denkt dat het op 4 juli erbij past neem dan contact op met joopploeg@solcon.nl. www.puttenseautomobielparade.nl