HOOFDSPONSOR

 

Avontuurlijk Ontspannen en Proef, Beleef & Geniet!
Dát doe je op één van onze mooie parken of in onze restaurants.

 

VDB recreatie groep is een gedegen familiebedrijf, met recreatieparken, outdooractiviteiten, restaurants op de mooiste plekken op de Veluwe en in Flevoland. Of het nu een onvergetelijke vakantie is, een spannend klimavontuur of een culinaire beleving. Je krijgt bij ons altijd een ‘Avontuurlijk Ontspannen’ gevoel!

 

Recreatiecentrum De Paalberg in Ermelo wordt al jaren op rij door de ANWB uitgeroepen tot Best Camping, met een classificatie van 5 sterren. Door de unieke ligging in hartje Veluwe, het verwarmde overdekte zwembad en de vele recreatiemogelijkheden voor alle leeftijden, ben je op deze familiecamping verzekerd van een onvergetelijk verblijf.

 

Zin in een avontuurlijk klimavontuur?  Dan is Klimbos Ermelo een aanrader. Met het Kids, The Family, The Jungle en The Kick parcours is er voor alle leeftijden volop uitdaging. Deze outdoor activiteit wordt niet voor niets het ‘Leukste uitje op de Veluwe” genoemd!

 

VDB Outdoor avontuur &  educatie biedt ook op locatie allerlei mogelijkheden tot avontuurlijke activiteiten zoals boogschieten, archery combat, kanoën en nog veel meer.
In te huren door scholen, teambuilding, bedrijfs- en familie- en vriendenuitjes.

 

Aan de overzijde van het Klimbos en De Paalberg vind je ons gezellige familierestaurant
 ’t Jagersnest. Zij zijn Nederlands Kampioen Pannenkoeken Bakken 2015 en 2016.
’t Jagersnest ligt op Recreatiepark De Driehoek, een mooi chaletpark met vele faciliteiten. Ook op dit park worden nog diverse plaatsen ontwikkeld om een nieuw chalet te plaatsen, met verhuurmogelijkheden.

 

Strandparc Nulde is zeer populair bij watersporters. Direct aan het uitgestrekte strand met een eigen haventje en aanlegsteiger. Dagtoeristen zijn van harte welkom en voor een langer verblijf is de camping ideaal. Op Strandparc  Nulde bevindt zich het nieuwe concept: Restaurant SES waar gerechten op Green Egg en Houtskoolvuur worden bereid. Daar kun je, met uitzicht op het Veluwemeer, heerlijk genieten.

Restaurant Strandhuys Nijkerk ligt aan ons eigen Strand Nijkerk aan Zee. Een terrasje pakken of uitgebreid dineren?
  Alles kan! Bovendien zit je eerste rang, want de zonsondergang zien terwijl je geniet van een cocktail of een heerlijk diner op ons terras, dat moet je écht een keer beleven!

 

In Flevoland, in Kraggenburg, ligt Recreatiepark De Voorst, een charmant park middenin het Voorsterbos en aan de Zwolsevaart. Een camping én chaletpark dat zeer idyllisch is aangelegd op royale kavels. Het daarbij behorende Voorsterwoud is een Lodge Experience by Nature park,  dat op dit moment volop in ontwikkeling is.

 

VDB Holidayhome is het onderdeel van VDB dat zich bezighoudt met de aan- en verkoop van chalets. Zowel nieuwe als occasions. Tevens is het mogelijk om een nieuw chalet te kopen met verhuurmogelijkheden. VDB regelt alles van A-Z van bouw, plaatsing tot verhuur.

 

VDB Holiday.com  is de vervoersmaatschappij binnen de VDB recreatie groep. Vervoer per luxe touringcar en personenbus voor kleine gezelschappen en grote groepen met een eigen en ervaren chauffeur.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij VDB recreatie groep vanzelfsprekend. Vanuit die gedachte is de VDB Foundation opgericht. Vanuit de foundation wordt er jaarlijks een leuke dag georganiseerd i.s.m. welzijnsorganisaties en bieden wij kinderen die wel eens een verzetje kunnen gebruiken een leuke onbezorgde dag aan.

 

Kortom VDB recreatie groep biedt zowel op de Veluwe als in Flevoland prachtige mogelijkheden om te ontspannen en te genieten.

 Via  www.vdbrecreatie.nl  vindt u de website van de afzonderlijke bedrijven .